Понад 80 переможців кулінарної справи – у Львові завершився HoReCa Show Lviv 2017

3 листопада, у львівському виставковому центрі «Південний Експо», завершився найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv». Свої відзнаки отримали понад 80 майстрів кулінарної справи у понад декілька десятків номінацій.

Захід тривав три дні і поєднав на одному майданчику національний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, школу фуд-журналістики та лекторії від досвідчених готельєрів і рестораторів.

Демонстрували свої знання та вміння не лише відомі мастер-шефи, але й початківці та сумлінні опановувачі кулінарного мистецтва. Відтак понад 80 учасників отримали заслужені відзнаки по завершенню фестивалю.

А ще у межах заходу встановили рекорд України – «Найбільший об’єм кулешу, приготованого в одному казані», кухарі приготували загалом 3543 літри кулешу.

Новинкою цьогорічного «HoReCa Show Lviv» стали змагання піцейол, які є підготовкою до Чемпіонату світу в Італії. Майстри піцерійної справи позмагались на найшвидшу та найбільшу розтяжку тіста, майстер-класи з піца-фрістайлінгу та змагання в номінації «Класична піца».

Окрім кулінарних змагань на фестивалі діяла школа food-журналістики, де своєю майстерністю ділились журналісти, блогери, експерти з ресторанних комунікацій, спеціалісти з фуд-фоторгафії і фуд-відео.

Також в межах фестивалю свою найкращу продукцію представили агровиробники з усієї Львівщини.

 

Вы можите оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать комментарий

XHTML: Вы можете использовать эти теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*