На Львівщині американські кухарі презентували роботу мобільної військової кухні

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ фахівцям тилового забезпечення військових частин на практиці продемонстрували роботу мобільної контейнерної кухні.

Позапланові навчально-методичні збори відбулися в межах українсько-американськіх навчань “Фіарлес Гардіан-2015″.

Про роботу польової кухні військовослужбовцям Національної гвардії розповіла військовослужбовець американської армії Христина Черешнева. За її словами, для приготування їжі достатньо п’ять досвідчених кухарів. Їжу готують із напівфабрикатів. Середній час приготування становить близько трьох годин. За один прийом їжі кухня може нагодувати приблизно 800 осіб. Кухня мобільна та розкладається за 45 хвилин.

“Ми спеціально провели такі збори на Яворівському полігоні під час навчань, – розповідає начальник служби з організації контролю та постачання відділу продовольчого забезпечення логістики Головного управління Національної гвардії України полковник Віктор Русан. – Мета даних зборів – організація взаємодії з логістики та підвищення кваліфікації щодо тилового забезпечення підрозділів Національної гвардії з тиловими підрозділами армії США”.

Усе, що приготували американські військові кухарі, скуштували наші військовослужбовці. Стравами залишилися задоволені, проте наголошували на пристосуванні до наших умов та раціоні харчування.

“Наприклад, ця кухня не передбачає приготування перших страв, – зауважив полковник Віктор Русан. – Упевнений, що виробництво подібних польових кухонь можна налагодити і в Україні”, – додав він.

 

Вы можите оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать комментарий

XHTML: Вы можете использовать эти теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*